ÅsasLovsång - nu på HIMLEN TV7

Ållååå ;)

Det tog några månader, men nu har HIMLEN TV7 börjat sända mina sånger som "stödmusik" mellan olika program från programtablån.

Man kan alltså tyvärr inte se i programtablån vart jag kommer att dyka upp, men denna eminenta kanal är det helt okej att ha påslagen under några timmar, t.ex. medan man lagar mat, diskar, stryker eller städar. Många av programmen är alldeles utomordentligt bra - de dagliga Israelnyheterna är unika och enastående att få textade till svenska - dessutom är hela tablån uppdelad i fyra-timmars-pass som återkommer hela dygnet, så missar man något program återkommer det (oftast) senare på dagen :D Det är helt enkelt perfekt! Har man råkat se något helt fantastiskt en kväll HINNER MAN tipsa sina vänner som kan se samma program i flera repriser under nästa dag. Brytpunkten ligger vid 18.30 på kvällen, då kanalen börjar på ny kula.

Skulle man ändå ha missat ett program som man gärna vill se är det bara att leta upp detsamma i programarkivet. Det är bara David Pawson som man inte kan göra så med - han finns istället till försäljning i HIMLEN TV7:s webshop.

Förutom de dagliga Israelnyheterna rekommenderar jag å det varmaste följande programserie i arkivet: "Israels Berg" Se den och förvånas. Det är bland det starkaste jag sett TROTS att programmakarna ENDAST TALAR FINSKA. Tack Gode YHVH för svensk textning :) Även dokumentärerna "Korset - Jesus i Kina", "Den sjunde dagen" och nästan alla undervisningsprogram med Derek Prince är oerhört sevärda. Men "Israels Berg" är BÄST!!

YHVH välsigne dig och bevare dig!

YHVH låte Sitt ansikte lysa över dig och vare dig nådig.

YHVH vände Sitt ansikte till dig och give dig frid!

 

Ha nu en fantastiskt underbar dag! Kram Åsa

20 feb 2015