FN, judarna och Tempelberget

Man ska inte skriva blogginlägg när man är arg - för man ångrar sig oftast efteråt och vill göra ogjort och få osagt och omformulerat. Men just i dag tänkte jag göra undantag från den regeln - för nu är jag ARG!!! Därför ber jag i dag inte om ursäkt för galet stora bokstäver (för jag SKRIKER ju faktiskt) eller för mina alldeles orimligt många utropstecken (för jag SKRIKER ju faktiskt!!!!!!!!!) Okej, håll i dig för här kommer det:

Sverige har i FN röstat FÖR en resolution som hävdar att det judiska folket inte har någon relation till Tempelberget i Jerusalem!

Egentligen borde det räcka med att bara skriva det, för att förstå vad som är så upprörande, men för dig som eventuellt behöver ett förtydligande kan jag meddela att detta är ett lika löjligt påstående som om man skulle hävda att muslimer inte har en relation till Kabastenen i Mecca, eller att svenska folket inte har någon kopping till Gustav Vasa, att kristna inte har någon relation till Jesus/Yeshua, att indiska hinduer inte har någon relation till Ganges, eller att buddhister (som visserligen inte menar sig tro på någon gud) inte skulle ha någon som helst relation till personen Buddha.

Detta är bara så fruktansvärt IDIOTISKT korkat så det måste ropas ut från HUSTAKEN!!! Annars vinner liksom "Hitler" med sina "sanningar" - en gång till och denna gång i SVERIGE!!!

För vad är det som ligger bakom ett sådant statement? Det kan summeras med ett enda ord: ANTISEMITISM!

Det gör mig så bedrövad - för man kunde ju annars inbillat sig att Göran Perssons bok: "Detta må ni berätta" hade gjort någon skillnad för svenskarnas insikter i det här fallet - men ack, det verkar nu mer logiskt om boken hade hetat: "Detta glömde vi berätta för - tja, till exempel svenska FN!!!!!"

 

Varför måste jag då bli så upprörd? Kan jag inte skilja på sak och person? Antisemitism är väl en numera utdöd företeelse som enbart handlar om rent och skärt, ogrundat "judehat" som tar sig uttryck i ett nedvärderande av enskilda individer och inte om stora, starka nationalstater som Israel? 

Då har jag bara en fråga: Varför utsätts nationalstaten Israel, Mellanösterns ENDA demokrati för en oavbruten rad FN-resolutioner, medan ALLA andra länder (inklusive alla de söta diktaturerna i övriga Mellanöstern) kammar i stort sett noll på den fronten? Israels ambassadör i Sverige Isaac Bachman förklarar här i en alldeles utmärkt artikel hur det kan komma sig att FN har slutat vara den fredsfrämjande organisation som det svenska skolsystemet noggrant lär våra barn att hedra och istället ockuperats av diverse diktaturstater som nu skriver och driver igenom sina egna resolutioner. Ett utdrag av artikeln:

FN:s människorättsråd (UNHRC) är ett uppenbart exempel på orättvisa mot Israel. Sedan UNHRC etablerades 2006 har man genomfört elva utredningar, sex om Israel och endast fem om resten av världen. Rådet har antagit cirka 110 resolutioner om mänskliga rättigheter i specifika länder. Mer än hälften av resolutionerna fokuserade enbart på att fördöma Israel. Israel har fördömts 62 gånger medan Syrien har fördömts 15 gånger, Nordkorea åtta, Iran fem. Följande länder har aldrig fördömts av UNHRC: Saudiarabien, Afghanistan, Irak, Libanon, Somalia, Jemen och många fler.

Dessutom finns det bara ett land i världen som utgör en egen punkt på dagordningen vid varje ordinarie session i UNHRC – Israel. Liknande särbehandling av Israel återfinns i många fler FN-organ. 2013 var över tre fjärdedelar av alla antagna resolutioner i FN:s generalförsamling som behandlade enskilda länder riktade emot Israel.

FN är inte längre det det en gång bildades för. FN har gått från att vara en fredens beskyddare till att utgöra en lekplats för förtryckarregimer som ägnar sig åt att ENSIDIGT MOBBA Mellanösterns ENDA DEMOKRATI - Israel. Men detta är inte antisemitism - nej, det kallar svenska medier "vanlig politisk kritik"  - det måste väl tuffa lilla Israel tåla? Och det är ju klart, det kanske bara är Andra världskrigets judar som vi ska minnas och försvara :D Så oerhört praktiskt - för det kan man ju göra nu utan att SS kommer och tar en och DESSUTOM helt och hållet utan att vara politiskt inkorrekt!!! :D:D:D

Judarna flyr Malmö eftersom antisemitismen där har ökat så flagrant att de inte längre känner sig säkra i Sverige! Det känns ju gosigt!!! Vi som trodde att antisemitismen var något man bara läser om i historieböckerna. Men judarna har ju i alla fall Israel - ett JÄTTESTORT land som de GOTT kan dela med sig av - kära NÅ'N - det är ju faktiskt (inte) STÖRRE ÄN SMÅLAND!! Men lite bomber får de väl bara leva med? Se till så de ger lite mer landområden bara till den som SKRIKER HÖGST i världspolitiken, så blir säkert allting bra till slut...för hela världen. Det låter klokt!

Att gångna århundradens pogromer, inkvisitioner och annat djävulskap som människor utsatt judarna för säkert helt tog slut i och med Andra världskriget och inte längre har något att göra med dagens "proportionerliga, relevanta kritik" av den lilla, unika staten Israel - för detta är sannolikheten ungefär LIKA MED NOLL - FATTAR VI INTE DET!?!?

Vi KAN inte bara byta namn på företeelser och sedan bestämma att "just SVENSKA, politiskt korrekta åsikter om DAGENS judar och DERAS LAND - ISRAEL" INTE skulle råka vara antisemitiska! VAD VET VI OM DET?!? INGENTING - förrän IRAN eller någon annan djävulsmaskin verkligen HAR försökt (och kanske lyckats) utrota ISRAEL från världskartan! Vilket de säger att de vill. Hotet mot Israel är VERKLIGT och ÖVERHÄNGANDE! Och skulle de lyckas med det - tror du att de slutar utrota efter det? Eller står någon annan kanske på tur? Veeem skulle det då möjligen kunna vara? "Tänk, tänk, täänk" sa Nalle Puh.

Ska du stå där då med din lååånga, svenska näsa och säga: "Hoppsan! Det var ju inte riktigt SÅ jag menade! Jag ville ju bara...jag fattade ju inte...eller oj...

TÄNK, människa!!!

SITT INTE I DIN SOFFA OCH bara SVÄLJ DET NYHETSMEDIERNA SÄGER. Bara för att du är en bortklemad svensk fredsgris... förlåt fredspris-utdelande världspolis ska du inte tro att du ALLTID HAR RÄTT! DUMMA SVERIGE!!! Jag älskade dig, din lagomhet, din natur och dina långa köer, men nu förråder du demokratin du lärde ut i skolan, håller mobbare om ryggen och förespråkar styckmord av deras offer - FY SKAM!!!

Vi har INTE RÅD att gå Hitlers ärenden EN GÅNG TILL - JAG har personligen inte RÅD att sitta TYST i detta ärende. Jag kan inte föreställa mig att gå i graven som en som INTE talade ut mot MIN TIDS HITLER! DÅ skäms jag ihjäl hela evigheten lång!!

Vi HAR ju bara ett liv! Varför använder vi det till att upprepa Hitlers lögner om den enda lilla judestat världen huserar? Varför älskar vi inte judarna? Varför håller SVERIGE mobbarregimer om ryggen och går deras mörka ärenden? Varför låter VI historien upprepa sig? Varför är vi sååå äckligt rädda om vår egen bekvämlighet? Varför tar vi inte VÅRT tillfälle till att GÖRA DET GODA - det som är genuint gott.

Vet du - det finns verkligen gott och ont. Och det går inte att enbart "hålla sig till det goda" utan att samtidigt "ta avstånd från det onda". Det är omöjligt! Vi kan naturligtvis inte göra så mycket åt om andra väljer att gå ondskans väg (mer än att hoppas på och bedja att JEHOVAH använder överhetens svärd till att döma det onda) men vi KAN själva tala ut mot ondskan och åtminstone dö/bli dödade med flaggan i topp! Vi ska ju alla ändå dö en gång. Varför inte göra det med lite stil?

Dessutom sa Jeshua: "Den som tror på Mig ska leva om han än dör!" Så man behöver ju inte vara speciellt rädd i förlängningen om man bara tänker efter :D

Det som händer nu är så ALLVARLIGT så vi förstår det inte - om vi inte läser Bibeln. Den kommande tänkta delningen av landet Israel är löjligt tydligt och klart förutsagd i Bibeln:

Det är på denna grundval som Israels Gud JEHOVAH kommer att döma alla världens nationer. Läser vi innantill (Joel 3:1-3, Joel 1:12-17, Sakarja 12:3, Upp 14:19, Upp 14:20, Upp 19:15) så förstår vi hur vi måste resonera för att få nåden att stå på det GODAS SIDA i den här frågan. Den goda sidan är visserligen detsamma som "Den ensamma, utsatta sidan" där man är garanterad både tomat- och ruttna ägg-kastning - i bästa fall! Särskilt i Sverige - för här är politisk korrekthet det ABSOLUT ENDA som gäller! Tyck som vi eller dö av köld, typ, med vänliga hälsningar ateisten Jante!

Nu skriver jag inte mer, för jag tror att min poäng har framgått med all önskvärd tydlighet:

SKAM över Sverige!

Jer2:13 Mitt folk har gjort två allvarliga misstag: Det har övergett mig, källan med det livgivande vattnet, och de har grävt sig dåliga brunnar som inte ger vatten.

 

 

26 jan 2017