Förintelsens minnesdag och Israels bosättningspolitik

Jag brukar inte svära och tänker inte göra det nu heller, men ibland är det svårare än annars att låta bli. Nu till exempel, när - lagom till Förintelsens minnesdag - svenska, okunniga (alternativt populistiska) politiker som den svenske FN-ambassadören uppmanar alla andra länder att fördöma Israel för deras bosättningspolitik.

Detta med Israels HEMSKA bosättningspolitik har vi svenskar hört om till leda för svenska medier verkar ta Hitlers propagandaminister Joseph Goebbels på orden, då han sade: "Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning."

Israels bosättningspolitik har djupt grundade orsaker. Den grundar sig på villkoret att alla världens totalt ca 14 miljoner judar (i Israel omringade av lite drygt 317 miljoner muslimer) ska KUNNA FLY och få överleva; leva och bo och bilda familj, äta, arbeta och sova ifred, i fred i sina fäders land - OM de eventuellt skulle bli föröljda i något land där de nu råkar bo.

Det räcker med bara en liten smula kunskap om det judiska folkets historia för att VETA att detta är en mycket realistisk nödvändighet. Judeförföljelserna har både historiskt och globalt sett varit och ÄR ännu helt extrema och med total utplåning i sikte. Även nu råkar de flesta av Israels grannländer inte vilja att judarna ska få leva och bo i fred. Deras ledare säger att de vill kasta Israels folk huvudstupa i Medelhavet - kvinnor och barn först.

Antisemitismen - som Hitler är vår tids mest namnkunnige företrädare för - har ett extremt stort antal efterträdare i vår tid. Dessa "nynazister i annan uniform" är minst lika motiverade, de eldas på av exakt samma villfarelser (Sions vises protokoll osv) som de tyska nazisterna motiverades av då de utförde sina illdåd.

VARFÖR, o, varför förstår inte vi som HAR gått i skolan att de HEMSKHETER som vi och våra lärare förfasade oss över på högstadiets historialektioner om Nazityskland har historiska efterverkningar ÄN I DAG? Det är ju Förintelseöverlevarnas barnbarnsbarn som nu av politiker och FN kallas för "ockupanter" och "förtryckare" och som världen - återigen - vill bojkotta. "Köp inte judiska varor!" Hör vi inte vem vi låter som??? När vi ändå är igång och märker upp judiska matvaror från Västbanken (så vi vet vad vi ska låta bli att köpa) kan vi väl lika gärna gå hela vägen och märka dem med en STOR gul Davidsstjärna. Det vore åtminstone konsekvent!

Israel bildades 1948 för att världens jämförelsevis pyttelilla antal judar ska ha någonstans att ta vägen, där de har rätt att slå sig ner, försvara sig och bo och leva i fred. Att bygga "bosättningar" är att slå ner bopålarna i det land de mirakulöst tilldelades av den brittiska segrarnationen efter att de besegrat de osmanska ockupanterna i första världskriget. Det är samma sak som att det bildas nya bostadsområden i växande samhällen i Sverige. Samma sak som att planlägga och bygga nya hyreshus i Stockholm eftersom folk behöver bo någonstans. Det är inte "ondska". Det är bostadspolitik.

Att osmanernas ättlingar fortfarande ojar sig högljutt över sin förlust efter första världskriget är deras problem inte FN:s - fast hela världen nu verkar tro att dessa bebisar måste ha sin napp (halva Israels land) för att låta sig tröstas - de skriker ju så hjärtskärande och skyller ju ALLT på Israel - då MÅSTE ju ALLT naturligtvis vara Israels fel, det förstår ju minsta urikesminister. De internationella krigslagarna fastslog reglerna för markens uppdelning. Vinnarna fick mandat över förlorarnas landområden i regionen - liksom Sverige en gång infogade samernas landområden i sin nation och liksom USA infogade sin urbefolknings markområden i sin nya nation.

...de skriker ju så hjärtskärande och skyller ju ALLT på Israel - då MÅSTE ju ALLT naturligtvis vara Israels fel, det förstår ju minsta urikesminister.

Israel är en judisk stat och en demokrati. Demokratier är inte perfekta, de är en samlevnadsform som kräver en positiv delaktighet av sina invånare och den judiska demokratin har grundlagar som säkrar alla dess invånares lika värde och rättigheter. I den demokratiska idén ingår dock INTE att vissa av landets invånare ska skapa sig egna "enklaver" inom landet och börja skrika "judenrein" - dvs "vi vill inte ha några judar boendes här!" Judefritt område! Betlehem har numera blivit ett sådant område. Judar som far in där gör så på egen risk. Skulle vi tycka att det var "synd om de stackars människor som bildar sådana enklaver i Sverige och sätter upp skyltar med t.ex. "kvinnor kommer in här på egen risk" eller " socialdemokrater kommer in här på egen risk".

DÅ:   

 

NU:

Inte heller ingår att om delar av befolkningen skriker "Vi vill ha en egen stat, dela Stockholm på mitten och ha det som vår huvudstad annars tussar vi FN på er" så får de sin vilja fram, för att det är så synd om dem. Ni som tycker att detta är logiskt och medmänskligt, varför kämpar ni inte för samernas rättighet till en egen stat i Sverige? De borde rimligen ha laglig och dessutom - till skillnad från de gapande populisterna i israel - en historisk rätt till ganska stora delar av Norrland. Sveriges politiker - skapa en fristående stat åt de svenska samerna innan ni börjar gapa i samma kör som de judenrein-krävande populisterna i Israel.

Men propagandan lever ett oerhört framgångsrikt liv i svenska medier. Vi blir matade med en helt inkonsekvent (socialistisk/kommunistisk=globalistisk, inte nationsskapande) verklighetsbeskrivning där Israel (Mellanösterns ENDA demokrati med ca 6 miljoner judar, mixade med ca en femtedel araber av skiftande religioner) är "the neighbourhood bully" - den HEMSKA stormakten (geografiskt liten och vingklippt som ett långsmalt decimerat Småland) som HOTAR de stackars 317 miljoner muslimer som omringar dem, muslimer vars ledare regelbundet uppmanar till att UTPLÅNA den pyttelilla judiska staten.

Självklart skulle du och jag - särskilt om det gällde våra och våra barns liv - själva gå med på att klippa vårt land i två delar och lämna över en tredjedel av landet till människor som beskriver våra barn som "apor och svin" i sina SKOLBÖCKER :) What's the deal - alla får väl ha en åsikt? Varför måste judarna vara så petiga med just sitt pyttelilla land? Kanske för att det är världens ENDA judiska stat? Vart ska de annars ta vägen?

Studera ämnet ur deras historiska synvinkel en stund så får du svar.

Judarnas mest namnkunnige personlighet, långt mer världsberömd och känd än Albert Einstein, Bob Dylan, Barbra Streisand och Benjamin Netanyahu tillsammans är Yeshua från Nasaret - välsignat är Hans underbara namn i evighet! Han och Hans mor och fosterfar var judiska bosättare. De bosatte sig i Nasaret (kommer av ordet "netzer" som betyder ungefär "avlöpare från samma rot som originalolivträdet" som bildades som en "bosättning" för folk som kom från Davids ätt, vars originalstad var Beit Lechem (Brödhuset) - Betlehem.

 Mer om detta här med min absoluta favoritförkunnare Michael Rood och hans oslagbare vapendragare Nehemia Gordon:

26 jan 2017