Idag överlever jag med Guds nåd

Ibland är livet tungt. Ibland är det ännu tyngre och ibland så tungt att man nätt och jämnt överlever. Under dessa perider är det oftast lovsång och sånger som proklamerar Guds Ord som hjälper mig igenom och att hitta tillbaka till livet igen. För när allt annat skalas av och man ligger på botten, finns det bara en att falla tillbaka på, bara en som är värd att luta sig mot, som kan vända vår ynkliga klagan i spirande sång; och det är Jeshua! Det slutar aldrig förvåna mig vilken enorm, outsläcklig  KRAFT det finns i att vända sig till Honom. Han lever, du vet. Själv blir jag bara svagare och eländigare ju längre tiden går, men Jeshua, Jesus förändras aldrig.

Ändå är vi som tror på Honom så blinda större delen av tiden, vi blir ju lika löjligt överraskade varje gång Han - ÄN EN GÅNG - med all tydlighet visar sig konkret i våra liv, och bekräftar att Han faktiskt lever och både ser, hör och fortfarande älskar oss! :D

Att vi får vara Hans barn mitt i vår egen svaghet och sorglighet är ett mirakulöst mysterium och en källa till obekskrivlig glädje, varje gång vi smakar en ny glimt av Hans rike och Hans härliga närvaro, som övergår all annan kärlek, är starkare än alla droger och helar alla sår.

Jeshua - det finaste namnet!

Jag har samlat några av mina absoluta favoritlåtar i olika spellistor på min YouTube-sida. Idag delar jag med mig av en sådan lista. Lyssna och överlev ett tag till, du med:

Han svarade mig: "Min nåd är nog för dig, för min kraft fullkomnas i svaghet." Därför vill jag hellre berömma mig av min svaghet, för att Kristi kraft ska vila över mig.

2 Kor 12:9

Ps. Alla ni stackare som inte tror att Gud ens finns - jag fattar inte att ni överlever :( Du kanske faktiskt inte gör det? Till dig som längtar efter att Gud ska finnas och ha makten att transformera ditt liv till tro, hopp och kärlek säger jag:

Man kan tyvärr inte förvänta sig att en blind ska se något. Men det finns en som ger de blinda syn - Jeshua, Jesus. Be Gud om tro i Jeshuas namn, så ska du få.

Be Gud om tro i Jeshuas namn, så ska du få.

Shabbat shalom :D

26 okt 2018