Var ska barnbarnen till Förintelsens överlevare bo?

Shabbat shalom på er allihop! Jag har förut ställt frågan på denna blogg och i dag ställer jag den igen: Vart ska barnbarnen till Förintelsens överlevare bo?

auschwitz_27083416 (1)

Staten Israel bildades med det uttalade syftet att hit skulle världens förföljda judar få komma och bo så de kunde överleva de tider av förföljelser som konstant har drabbat judafolket under de senaste två tusen åren. Konstant.

De har utsatts för pogromer i Ryssland, ghetton i Europas städer, inkvisition och utvisning, horribla anklagelser och mord - vart går gränsen för hur många vidrigheter ett landlöst folk ska behöva uppleva?

Offer, mest judiska barn, från pogromen 1905 i Jekaterinoslav.

Nu kan vi ju tycka vad vi vill om "nödvändigheten" av att de bereddes plats i vår tids Vilda Västern: Mellanöstern. Var det så klokt egentligen? Det var ju lite som att lägga en brinnande tändsticka precis intill fnösket och sedan låtsas bli förvånad över den uppkomna eldsvådan.

Men vad är orsaken till att det slog gnistor från början? Jo - samma ideologi som Hitler och nazisterna bedrev har världens starkaste fäste just här på grund av Mellanösternregionens förhärskande religions uppfattning om att judar skulle vara "apor och svin" - precis som Hitler ansåg att de var.

Det slutar aldrig att förvåna mig att SNÄLLA människor kan blunda för dessa nutida uttalanden (översatta från arabiska) och välja att lyssna enbart till de "politiska argument" som denna gruvliga människosyn gömmer sig bakom (på engelska). Snälla människor borde kanske läsa på sina historieläxor lite mer...

BDS-rörelsen (Bojkott, Desinvesterings och Sanktioner) och Naziagendan har sina klara paralleller:

Bojkott: Köp inget av judar.

April 1, 1933 - Den nazistiska bojkotten pågår; en klädbutik i Berlin har en skylt på skyltfönstret med orden: "tyskar, försvara er - Köp inte från judar!"

Dagens moderna version:

Protestaktioner den 11 mars framför en stormarknad

Desinvestering: Ha inga affärsförbindelser med judar. Har ditt företag det - sluta genast!

Sanktioner: Koncentrations- och Förintelseläger. Ropa högt i FN om att "tvåstatslösningen" är det enda rätta! Varför inte även tvinga Danmark att delas upp i en islamiststat och en sekulärstat. Det vore väl också en framgång för rättvisa, trygghet och fred!

Alltså: isolera judarna (Israel), svält ut dem, blunda och håll sedan tummarna för att Iran faktiskt lyckas atombomba bort dem.

En väsentlig del av den anti-judiska politiken i Nazityskland under 1930-talet var den så kallade ”ariseringen”. Den innebar att judar utestängdes från arbetsmarknaden och det ekonomiska livet. Judiska företag beslagtogs och drevs vidare av "ickejudar". Successivt förbjöds judarna att arbeta inom olika yrkesområden och fråntogs alla möjligheter att försörja sig. SO-rummet

Enda skillnaden är att vår tids politiskt korrekta elit (då national-socialister=nazister, nu internationella socialister) menar att dessa åtgärder är ett uttryck för "solidaritet" och andra fina ord som de tömmer på deras ideologiska innehåll - ord som i utlevd praktik får national-socialistiska=nazistiska effekter (alltså döda judar). Ändå slipper de stämplas som nazister, så det är ju ett riktigt vinnar-vinnar-scenario(?)

SÅ - när nu världsmakterna "fördömer" och "rasar" över Israels bosättningspolitik och nu senast den retroaktiva bosättningslegaliseringslagen - ta då en rejäl funderare över vilket storlek du tycker att det ghetto ska ha som Förintelsens barnbarn nu ska trängas in i. Ett tips: ju mindre ghetto, desto smidigare utrotningsprocess! Det vore ju önskvärt om man kunde förgöra alla världens judar i bara en enda smäll, eller hur. Det var därför Hitler buntade ihop så många han kunde i boskapsvagnar och "koncentrerade" dem i dödsläger.

Ett tips: ju mindre ghetto, desto smidigare utrotningsprocess! Det vore ju smidigast om de som nu hatar judarna kunde förgöra allihop i bara en enda smäll, eller hur. Det var därför Hitler buntade ihop så många av sin tids judar som han kunde i boskapsvagnar och "koncentrerade" dem i dödsläger.

Dagens judar slåss för sin överlevnad, dagens Israel står inför hela världens "SÅ rättfärdiga hot" om att dela upp deras "Småland" i två, sida vid sida existerande, stater, där den nyare av dem kallar judarna för "apor och svin" i sina skolböcker. Detta ser ju enormt lovande ut. Bara de får sin stat så blir det SÄKERT fred...

Själv funderar jag på att börja bära denna knapp på rockuppslaget - om jag törs:

...medan vi pekar finger och väljer att tro på deras lögner - ännu en gång. För vi lider ju så med dem som gapar och skriker högst, precis som folk på 30-talet tyckte att Hitler var en rättvisans karlakarl som gapade och skrek om den judiska invasionen och ockupationen av tysk mark. Vår tids gaphalsar har ju, liksom nazisterna, så förfärligt lite "lebensraum" - t.ex i den palestinska staten Jordanien, som Storbritannien skapade åt de palestinska araberna då deras "palestinska mandat" delades upp, samtidigt som de skapade den judiska staten åt Förintelsens överlevare, för att det inte skulle bli något bråk - det landet är ju bara ynka 4 gånger så stort som Israel, inte kan fler palestinier få plats DÄR?!? Hur skulle det se ut? Och de hemska judarna är ju så förödande starka och mäktiga. Hela 14 miljoner är de allt som allt, då som nu i hela världen. Lite drygt Sveriges befolkning alltså. Hövva, vilken stormakt!! Rent livsfarliga. Särskilt om man jämför med det pyttelilla antalet muslimer i närområdet (Mellanöstern + nordafrika) - drygt 340 miljoner - som dessa så rent livsfarliga judar trängs med. 

Nä, nu räcker det med tirader för denna gång :) Välkommen till den nya, lite mer tillputsade, politiskt korrekta Förintelsen. Vem hejar du på - David eller Goliat?

7 apr 2017